Websitesbrand MarketingAsigură creșterea traficului și a numărului de clienți printr-o mai mare vizibilitate. Reclama dumneavoastră va fi distribuită prin intermediul rețelelor sociale, astfel:

– Facebook (crearea și administrarea paginii afacerii, sau întreținerea și cosmetizarea celei deja existente, creșterea numărului de Like-uri, promovarea paginii prin reclame plătite targetate pe un anumit segment de clienți în funcție de vârstă și locație, crearea de grupuri și creșterea numărului de membrii în acestea, etc.);

– Google+ (crearea adreselor de e-mail în gmail, creșterea numărului de urmăritori a postărilor de maxim 5.000 pentru fiecare cont, etc.);

– Twitter, Pin It, LinkedIn, etc. (crearea de profile noi în aceste rețele, dacă nu dețineți deja unul și creșterea numărului de prieteni care pot vizualiza reclama distribuită).

Publicitatea prin bannere cu dimensiunea de 1024 x 684 în pagina principală a site-urilor www.anunt-real.ro și www.e-add.ro. (aici cred ca ar trebui adaugate 2 screeshot-uri ale celor două pagini cu bannerele cele mai frumoase)

Detinem diferite pagini si grupuri pe Facebook cu un numar mare de Like-uri si memberi.

Pagini de Facebook:

Grupuri facebook: