Aceste servicii vor fi materializate prin actualizări, editare, adăugare sau modificare de conținut în pagini (texte, imagini, bannere, etc.).

Acest serviciu de administrare și mentananță, cuprind lucrări periodice de întreținere în scopul asigurării bunei funcționări a site-ului, detectării eventualelor probleme generate de vizitatorii nedoriți, eliminarea disfuncțiunilor generate de activitatea roboților sau altor entități.

Pentru a putea presta mai ușor serviciile de administrare și mentenanță, cât și pentru detectarea rapidă a problemelor ce pot apărea din factori externi, vă recomandăm alegerea unui hosting închiriat pe serverul deținut de compania noastră la Romarg. În acest sens, vă oferim un pachet personalizat pe bază de abonament, la prețuri accesibile (începând de la 5 Lei/lună), în funcție de spațiul ocupat de site pe server. Acest lucru vă oferă în plus siguranța prin realizarea de back-up-uri automate la fiecare 24 de ore, protejând permanent proiectul dumneavoastră de ștergere prin atacuri cibernetice.